Je woning verbouwen of uitbreiden?

Met vele jaren ervaring in verbouwings- en renovatiewerken is IMEMO jouw ideale partner voor het renoveren, verbouwen of uitbreiden van je woning. Je krijgt één aanspreekpunt, waarbij wij het volledige project opvolgen en coördineren. Het overgrote deel van de werken voeren we uit met eigen vakmensen. Enkele bouwdisciplines vertrouwen we onder onze verantwoordelijkheid toe aan streng geselecteerde installatiepartners.

Geef je huis een tweede leven met een totaalrenovatie

Voldoet je huidige woning niet meer aan de eisen van hedendaags wooncomfort? Is je huis afgeleefd en dringend toe aan een grondige make-over? Zit je te krap? Wil je veel meer natuurlijk licht én een ruimer gevoel in je woning? Betaal je veel te veel voor verwarming? Vertrouw op IMEMO als totaalaannemer voor je verbouwing, uitbreiding of renovatie.

Flexibel omgaan met onvoorziene omstandigheden

De grote kracht van IMEMO als bouwbedrijf schuilt in volledige verbouwingen, totaalrenovaties en uitbreidingen van woningen. Een woning verbouwen is veel complexer dan het realiseren van een nieuwbouw. Er duiken in elk verbouwings- of renovatieproject wel onvoorziene omstandigheden op waar je flexibel technische oplossingen voor moet uitwerken.

Woning uitbreiden?

Je woning uitbreiden kan probleemloos via aan aanbouw aan de achterzijde of de zijkant van je woning. Ook in de hoogte kunnen we uitbreiden via bijkomende verdiepingen, bij voorkeur met houtskeletbouw wegens de lichtere structuur, de plaatsbesparing en de extra isolatiemogelijkheden. 

Verbouwing

Strippen en vervolgens opbouwen

Een totaalrenovatie of volledige verbouwing start met het strippen van je woning en het afbreken van de structurele elementen die moeten worden aangepast. Vervolgens bouwen we alles stap voor stap terug op.

Het eindresultaat: een volledig vernieuwde woning

Na oplevering geniet je van een optimaal wooncomfort in een volledig vernieuwd huis dat voldoet aan de strengste energienormen. Wij leveren je verbouwde of gerenoveerde woning volledig afgewerkt af.   

Alleen totaalrenovaties?

Ook voor uitsluitend een aanbouw, extra verdiepingen, de renovatie van één verdieping of de volledige vernieuwing van je badkamer kan je bij ons terecht. Wij staan open voor elke verbouwings- of renovatieopdracht. 

Onze aanpak voor jouw totaalrenovatie

Eén aanspreekpunt, één verantwoordelijke

Als bouwheer sta je slechts in contact met één aanspreekpunt, zaakvoerder Bert Verbunt. Hij coördineert het volledige project, vanaf de eerste besprekingen tot en met de finale afwerking. IMEMO behoudt steeds het overzicht op het totaalplaatje en koppelt in elke fase met jou persoonlijk terug. Een open en proactieve communicatie staat centraal.  

Gedetailleerde offerte, zonder verrassingen

Vooraleer we aan de slag gaan, ontvang je een gedetailleerde totaalprijs. Deze offerte bevat alle werkuren en standaardprijzen voor de materialen. Maak je goedkopere of duurdere materiaalkeuzes? Dan rekenen we de min- of meerprijs in alle transparantie af. Je ziet dankzij de gedetailleerde offerte exact wat in onze totaalprijs vervat zit en wat niet. 

Bewaken van budget en timing

Zelf moet je niets opvolgen of regelen. Wij houden je renovatieproject binnen het voorziene budget én respecteren steeds de afgesproken timing. Wil je bepaalde werken zelf uitvoeren? Dat kan, wij staan open voor elke mogelijke samenwerkingsvorm.

Vooral met eigen vakmensen

Dankzij ons team  van vijf ervaren all-round vakmensen voeren we de meeste werkzaamheden uit met eigen medewerkers. Dit vermijdt misverstanden en versnelt – dankzij de vlotte opeenvolging van disciplines - het bouwproces.