Is je dak aan vernieuwing toe?

Is je dak dringend aan vernieuwing toe? Kamp je met lekken en een gebrekkige isolatie? Wij komen graag bij je langs om de situatie te analyseren. Op basis daarvan werken wij een voorstel uit om je dak deels of geheel te vernieuwen. Uiteraard voorzien we meteen ook de nodige isolatie voor een verlaagde energiefactuur. 

Voor een dakrenovatie vertrekken we van de huidige toestand van je dak. Wat kan er nog behouden blijven en wat moet er vervangen worden? Wij bieden een totaalservice, inclusief analyse ter plaatse:

  • Herstellen of vernieuwen daktimmer
  • Plaatsen van isolatie
  • Vernieuwen van het onderdak
  • Vervangen van de dakbedekking: dakpannen, leien, … 

Je dak vervangen, zonder aan de binneninrichting te raken?

Het vervangen of vernieuwen van je dak betekent in principe dat ook de binnenafwerking op zolder vervangen wordt. Wanneer je onder het dak ingerichte kamers hebt, dan is een Sarkingdak een betere oplossing. 

Bij een Sarkingdak blijft de bestaande onderliggende dakstructuur intact en vernieuwen we de dakstructuur langs de buitenzijde. Je binneninrichting blijft dus volledig ongeschonden. 

De nieuwe dakstructuur aan de buitenzijde bevat onder andere een nieuw dampscherm, stijve isolatieplaten die met tand- en groefsysteem voor een ononderbroken isolatieoppervlakte zorgen en een nieuwe dakbedekking naar keuze.