IMEMO uit Brecht specialiseert zich als erkende aannemer sinds 1994 in renovatie en verbouwingen. Al vanaf het prille begin focusten wij ons tijdens de renovatieprojecten op het energiezuiniger maken van woningen. Oprichter Gie Verbunt gaf inmiddels de fakkel door aan zoon Bert. Hij vormt het rechtstreekse aanspreekpunt voor alle klanten, is dagelijks actief op de werf én coördineert de projecten van A tot Z. IMEMO beschikt over een team van vijf all-round vakmensen.

Vakmanschap, coördinatie en opvolging

Al vanaf het prille begin richt IMEMO zich op volledige renovatieprojecten en verbouwingen. Aangezien er altijd onvoorziene omstandigheden kunnen opduiken, vereisen deze meer vakmanschap, coördinatie en opvolging in vergelijking met nieuwbouw. 

Opdrachtgevers mogen rekenen op een proactieve, open communicatie. Veel facetten van een verbouwing of renovatie worden uitgevoerd met eigen vakmensen, slechts een beperkt aantal onderdelen van het project besteden we uit. Hiervoor vertrouwen we op vaste, streng geselecteerde onderaannemers.

Isoleren, isoleren en isoleren

Het energiezuiniger maken van een woning, vormt één van onze belangrijkste aandachtspunten. Daardoor specialiseerden we ons zeer diepgaand in het isoleren van woningen. Een verbouwing van een oude woning zonder bijkomende isolatie heeft weinig zin. Zo beschikken wij over alle vereiste expertise en ervaring voor spouwmuurisolatie en het isoleren van zolders of daken. 

IMEMO is tevens ook houder van het label "Energiebewuste Aannemer".

Dit label komt toe aan bouwbedrijven die bewust omgaan met duurzaam en energiebewust bouwen en verbouwen en past dus perfect bij onze firma.

Label Eb

Installatiebedrijf voor groene energie

Als vaste installatiepartner voor IZEN Energy Systems vergaarden we de afgelopen jaren heel wat expertise in de plaatsing en installatie van zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. Dankzij de hechte samenwerking met IZEN – al bijna dertig jaar dé pionier voor groene energie in Vlaanderen – zijn onze klanten verzekerd van de beste en meest betrouwbare installaties met het hoogste energierendement. 

Actief in Antwerpen en de Kempen

Met een thuisbasis in Brecht en magazijnen in Merksem (Antwerpen) richt IMEMO zich in de eerste plaats op de stad Antwerpen en de vele omliggende districten en gemeenten. Daarnaast zijn we ook sterk actief in de Antwerpse Kempen.